Trouwringen

Bezoek ook onze showroom.

Liefde is trouwringen passen bij Juwelier Brouwers

Midden in Noord-Holland, tussen Amsterdam en Hoogkarspel, in de plaats Purmerend vinden jullie deze veelzijdige trouwringenshowroom met het huismerk Dora Trouwringen. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit, prijs en diversiteit. 

Actie: gratis graveren in trouw en relatieringen van ons huismerk DORA

.

Wij hebben keuze uit verschillende soorten materialen. Goud in verschillende kleuren (geel, rosé, wit) maar ook de wat voordeliger materialen zoals zilver, titanium en vermaakbaar edelstaal of een combinatie van materialen. De mooiste trouwringen van Edelstaal Purmerend.Naast de klassieke gladde trouwringen kun je ook bij ons terecht voor trouwringen met briljant, van eenvoudig tot extravagant. Je kunt kiezen voor een briljant of princess geslepen diamant. Voor de wat kleinere beurs zijn er budgetlijnenmet prachtige ontwerpen. Wil je iets exclusiefs, dan is er nu de nieuwe Firecut geslepen diamant. De firecut diamant is een verbeterde briljant slijpsel met 20% meer schittering en 74 facetten ipv 56. Al onze stenen worden microscopisch gezet, waardoor de stenen nog meer gaan stralen.

 

Trouwringen uitzoeken is iets super romantisch waar je samen naar uitkijkt en de tijd voor neemt. Maak een afspraak dan nemen we alle tijd om jullie symbool voor de liefde uit te zoeken. Uw trouwringen uitkiezen bij u thuis, buiten kantoor en  winkeltijden? Ook dat bestaat onder de mogelijkheden bij Juwelier Brouwers!
Wij komen op afspraak graag bij u thuis langs om de juiste trouw of verlovingsringen uit te zoeken.